Vilkårene | Personvern | Vinnere | Kontakt Oss | Logg inn

PERSONVERN

Ved å registrere seg som deltaker av tjenesten bekrefter deltakeren ("Deltaker") at han/hun har lest, forstått og akseptert denne personvernpolicyen og samtykker til behandling av personopplysningene i henhold til vilkårene angitt nedenfor.

1. INFORMASJONSSIKKERHET
Foto Chat SIA ("Foto-Chat") Bruninieku gaden 12-9, Riga, Letland LV-1001. Tyskland er den juridiske personen som er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med kunnskapskonkurransen ("Tjenesten"). Foto-Chat sørger for tilfredsstillende informasjonssikkerhet ved behandling av personopplysningene som formidles gjennom bruk av Tjenesten og behandler personopplysningene i samsvar med personopplysningsloven.

2. PERSONOPPLYSNINGENE SOM SKAL BEHANDLES
Foto-Chat vil i forbindelse med registreringen samle inn kontaktopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, og e-postadresse til Deltakeren. I tillegg kan Foto-Chat samle inn annen informasjon som er nødvendig for å administrere og å gjennomføre Tjenesten og betalingen av denne, samt overlevering av gevinster.
Foto-Chat kan publisere vinnere på nettsiden.
Deltakerne har rett til når som helst å ta tilbake samtykket til behandlingen ved å kontakte Foto-Chat via de kontaktopplysningene som er oppgitt nedenfor. Deltakeren har også rett til, etter skriftlig henvendelse til Foto-Chat, å få informasjon om hvilke personopplysninger om Deltakeren Foto-Chat behandler. Deltakerne kan kreve at feilaktige opplysninger rettes.
Deltakeren bekrefter at kontaktopplysningene som er oppgitt til Foto-Chat er korrekte og aktuelle og at Deltakeren sørger for å oppdatere kontaktopplysningene kontinuerlig.

3. FORMÅLET MED BEHANDLINGEN
Personopplysningene samles inn med det formål å administrere kunnskapskonkurransen og å komme i kontakt med vinneren.

4. KONTAKTINFORMASJON
Spørsmål om Foto-Chats bruk av personopplysninger og henvendelser om innsyn i personopplysningene kan rettes til Foto-Chat via e-post nordquiz@gmail.com. Foto-Chat kan også kontaktes via Kundetjenesten på telefon 21930542

powered by Foto Chat SIA